divendres, 2 d’agost del 2013

CG-V El que la terra amaga (Llorca, 2013)


CG-V
EL QUE LA TERRA AMAGA
Un misteri espeleològic
(2013) 240 p., 3 map., 1 topo., 210x148 mm.
Ed. L'Autor. Colecció Sota Terra. Ficció
llorca@telefonica.net
ISBN: 978-84-616-5236-5

J. LLORCA



És la primera vegada que un espeleòleg del nostre país ha escrit una obra literària, més llarga que un conte o altres tipus de relats curts, emmarcada dins del món de l'espeleologia, tant el de dins com el de fora.
Narrada en tercera persona, a manera de crònica, situa la seva acció principal en exploracions espeleològiques a la Val d'Aran, on efectuen una sorprenent i enigmàtica troballa, que serà l'entrellat principal de la novel·la.  
L'obra, dirigida també a uns lectors no especialitzats en aquest tema, està reforçada amb més de 50 notes a peu de pàgina on es dóna descripció dels principals mots espeleològics que se'n van esmentant al text (FM) 
  



1 comentari:

  1. Llibre molt interessant,engrecador i captivador ho he lleguit d'una tirada. Molt ben escrit, ja estic esperant la segona entrega sobre les campanyes d'Escuaín.
    Aquesta cavitat la CG-V es molt bonica i no esta explorada del tot, el problema es que hi ha una aproximació molt dura.
    Després de lleguir la saga de Pitkana del mateix autor, ja podem dir que tenim a un autor consagrat, en Jordi Llorca te el dó de la narrativa ben estructurada, amb un bon guió i bona base. Esperem gaudir de més llibres d'en Jordi.

    ResponElimina